Kaushilya

Kaushilya is een zeer gedreven ondernemer die dagelijks werkt aan haar advocaten praktijk, waarbij zij een scherp oog heeft voor de maatschappelijke ontwikkeling, en dit mede invult middels het voorzitterschap van de VBM Businessclub.

donne bax

Donne Bax

Donne is ondernemer met een dijk aan ervaring op het gebied van “sociaal ondernemerschap”, een paraplu-begrip waar hij in zijn rol als startende ondernemers begeleider de ins & outs heeft leren kennen. Bij MKB Den Haag is hij aangesteld als bestuurslid sociale zaken en onderwijs.


Stefan Morssink

Een professional op het gebied van ondernemers ondersteuning en advisering die een zeer rijke ervaring heeft in de wereld van de innovatie en uitvindingen.

henk werlemann

Henk Werlemann

Een zeer bevlogen en ervaren bankier die naast de dagelijkse gang van zaken zeer gericht investeert in de sociaal maatschappelijke ontwikkeling van de stad Den Haag en is in deze hoedanigheid verbonden en betrokken bij diverse initiatieven die samenwerking en onze nieuwe richtingen praktisch vorm geeft.


Martin de Bruijn

Een snelle denker & doener in de wereld van de verbinding tussen de mensen met een “rugzakje” en de Haagse ondernemende krachten.


Raymond Schijf

Een bevlogen ondernemer binnen de financiële dienst verlening die al zijn kennis en energie steekt in de ondersteuning van zijn cliënten, waarbij de sociaal maatschappelijke winst kansen een realistische rol hebben.

Karsten Klein

Peter Meefout

Fred Zuiderwijk

Tom Beugelsdijk

Wijktijgers

Eliza Krul

eliza krul

Lidy Münninghoff

MET DANK AAN: